Binnen 12 uur een offerte ontvangen?

De offerteaanvraag is gratis en geheel vrijblijvend!

Over Ons

ABC Verhuisservice is een verhuisbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Wij werken klantgericht en verhuizen iedereen! Van studenten tot bejaarden. Van een gezin met twee kinderen tot een beginnend bedrijf. Wij verhuizen in elk gedeelte van Amsterdam en in Nederland.

Verhuizen, bijna iedereen heeft er stress van iedereen heeft er geen zin om zelf te gaan verhuizen. Onze verhuizers zijn daarom een oplossing en wij zijn specialist in het verhuizen van iedereen en wij zorgen dat uw verhuizing zorgeloos en goedkoop verloopt.

Onze werkwijze

Onze verhuisadviseur komt eerst langs en maakt een schatting op bais van uw inboedel een passende verhuisofferte. U ontvangt hetzelfde dag nog een verhuisofferte en na uw bevestiging plannen wij uw verhuizing in. Op uw verhuisdag komen onze vakkundige verhuizers en verhuizen uw inboedel van uw huidige locatie naar uw nieuwe locatie. 
U krijgt een vast contactpersoon bij het gehele verhuisproces.
Onze verhuizers plannen, coördineren en begeleiden uw gehele verhuizing en eventuele andere diensten.

Wij leveren een complete verhuispakket voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen u verhuisdozen en inpakmateriaal leveren. Wij komen een dag voor de verhuizing met onze inpakservice en alles wordt klaar gezet voor de verhuisdag, dit allemaal om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Daarnaast kunnen wij uw kasten demonteren in uw oude adres en in uw nieuwe adres weer monteren. Kortom wij zijn in de gelegenheid om uw complete verhuizing te verrichten.

Eventueel kunnen wij uw oude adres bezemschoon opleveren na de verhuizing.

Neem contact met ons op

info@abcverhuisbedrijf.nl

offerte@abcverhuisbedrijf.nl

Telefonisch bereikbaar

Maa-Zon 9:00-19:00

Contactformulier

WhatsApp chat